Tabla plana prefaltuita | Coilprofil

Acoperisul unei case este un element care nu trebuie privit numai din perspectiva utilitatii sale. De la forma, materialul din care este realizat si pana la culoare, acoperisul este parte integranta din identitatea casei, dind personalitatea acesteia si, nu in ultimul rand, este cel care completeaza stilul si ambianta unei constructii.

Datorita materiei prime de calitate superioara si a stratului de zinc, garantat  de minim 275g/mp, tabla faltuita de la Coilprofil confera o durabilitate mare in timp, de aproximativ 50 de ani, si o rezistenta buna in fata intemperiilor.

Tabla faltuita are o greutate de ~4kg/mp, fiind mult mai usoara decat tigla ceramica, ceea ce permite un montaj mai simplu si mai rapid. Mai mult, greutatea scazuta a acoperisului are efecte favorabile asupra structurii cladirii, reducand costurile acesteia.

Tabla faltuita, Click sau Faltz, de la Coilprofil este comercializata in 23 de culori din care 8 culori mate si 15 culori lucioase.

Tinand cont ca tabla faltuita se comanda la dimensiunile optime pentru  forma acoperisului, montajul tablei  faltuite nu este dificil din punct de vedere tehnic si se realizeaza intr-un timp scurt in comparatie cu alte tipuri de acoperis.

Prin dubla faltuire cu tabla prefaltuita Faltz, ceea ce se transpune intr-o rezistenta si protective mai buna a acoperisului.

Unul dintre cele mai mari beneficii ale tablei faltuite este faptul ca se poate monta pe acoperisuri cu pante de minim 4˚.

Materia prima

Tabla faltuita Click sau Faltz se obtine prin prefaltuirea tablei cu grosime intre 0.50 si 0.60 mm din otel zincat la cald, cu un continut de zinc garantat de minim 275g/mp. Astfel, tabla are o foarte mare rezistenta la coroziune, un atribut foarte important pentru un produs de folosinta indelungata.

Stratul de zinc este protejat in tehnologie multistrat cu acoperiri succesive de pasivant, stratul primar si stratul exterior de poliester (SP 25um) sau poliester MAT (SPM 25 – 35um), intr-o variata gama de culori.

Diferente intre Click si Faltz:

Tabla prefaltuita- cu variantele: Click si Faltz – este un element ideal atat pentru lucrarile de reabilitare a cladirilor de patrimoniu, cat si pentru constructiile noi, cu o arhitectura moderna.

Aceasta reprezinta cel mai sigur sistem de invelitoare, chiar si pentru pante foarte mici ale acoperisului (4o-5o). In plus are avantajul unei greutati scazute si a unei durate mari de viata, se monteaza usor si repede.

Diferenta dintre cele doua variante de tabla faltuita: Click si Faltz, consta doar in modalitatea de montare. Din punct de vedere estetic, nu exista nicio diferenta intre cele doua produse. Tabla prefaltuita Click se monteaza prin clipsare, ceea ce se transpune intr-o asamblare rapida, iar tabla prefaltuita Faltz se monteaza prin dubla faltuire, ceea ce inseamna etanseitate foarte buna.


Contact

  • Adresa: Calea Crangasi, nr 8-10,
    bl 18 A, Sc B, et 2, Ap 56, Sector 6, Bucuresti
  • ING. IULIAN STAN
          0724.777.387
          iulian.probuilding@yahoo.com

Parteneri