Tigla metalica Coilprofil | Metidro

Sistem pluvial Coilprofil | Metidro

Metidro se adapteaza usor ca stil si eficienta oricarui tip de acoperis din tigla metalica, tigla ceramica, sindrila bituminoasa sau alte materiale.

Datorita materiei prime de calitate superioara si a stratului de zinc, granatat, de minim 275g/mp, sistemul pluvial de la Coilprofil confera o durabilitate mare in timp, de peste 50 de ani, si o rezistenta buna in fata intemperiilor.

Sistemul pluvial, Metidro, de la Coilprofil este comercializat intr-o gama de 12 de culori care sa se potriveasca cat mai bine culorii pe care o alegeti pentru fatada locuintei dumneavoastra.Sistemul pluvial, Metidro, de la Coilprofil este compus din 18 elemente care se imbina perfect datorita finisajelor de buna calitate.

Pentru ca sistemul pluvial vine intr-o gama mare de culori si a faptului ca este un sistem complet este foarte adaptabil pentru toate tipurile de cladiri si preferinte.Tinand cont ca sistemul pluvial, Metidro, este foarte adaptabil si este un sistem complet, elementele sistemului se imbina cu usurinta ceea ce inseamna ca timpul de montaj este redus si usor.

Garantia oferita pentru sistemul pluvial Metidro este de 15 ani, dar durata de viata este de peste 50 de ani.

Sistemul pluvial Metidro de la Coilprofil este realizat din tabla de otel prevopsita, in conformitate cu standardul EN 10169 – 1:2004, grosime 0,6 mm, galvanizata la cald cu 275 g Zn/mp, protejata pe ambele fete cu un strat de pasivare si acoperita cu vopsea Prelaq Nova in strat de 35 μm. Profilarea este facuta la rece.

 


Contact

  • Adresa: Calea Crangasi, nr 8-10,
    bl 18 A, Sc B, et 2, Ap 56, Sector 6, Bucuresti
  • ING. IULIAN STAN
          0724.777.387
          iulian.probuilding@yahoo.com

Parteneri