Tigla metalica Coilprofil | Metigla

Tigla metalica Coilprofil | Metigla

Datorita materiei prime de calitate superioara si a stratului de zinc, granatat de minim 275g/mp, tigla metalica de la Coilprofil confera o durabilitate mare in timp, de peste 50 de ani, si o rezistenta buna in fata intemperiilor.

Tigla metalica are o greutate de ~5kg/mp, fiind mult mai usoara decat tigla ceramica, ceea ce permite un montaj mai simplu si mai rapid. Mai mult, greutatea scazuta a acoperisului are efecte favorabile asupra structurii cladirii, reducand costurile acesteia.

Tigla metalica, Metigla, de la Coilprofil este comercializata in 23 de culori din care 7 culori mate si 16 culori lucioase.

Tinand cont ca tigla metalica se comanda la dimensiunile optime pentru  forma acoperisului, montajul tiglei metalice este ca un joc de puzzle intr-un timp  foarte scurt.

Caracteristici

Materia prima -Tigla metalica Metigla se obtine prin profilarea tablei cu grosime intre 0.47 si 0.63 mm din otel zincat la cald, cu un continut de zinc garantat de minim 275g/mp.

Astfel, tabla are o foarte mare rezistenta la coroziune, un atribut foarte important pentru un produs de folosinta indelungata. Stratul de zinc este protejat in tehnologie multistrat cu acoperiri succesive de pasivant, stratul primar si stratul exterior de poliester (SP 25um) sau poliester MAT (SPM 25 – 35um), intr-o variata gama de culori.

Dimensiuni:

Latimea totala a foii – 1190 mm Latimea utila de acoperire – 1100 mm
Lungimea minima – 410 mm Lungimea maxima – 6360 mm
Suprapunerea longitudinala – 90 mm Suprapunerea transversala – 55+5 mm
Lungime modul – 350 mm Inaltime modul – 24 mmContact

  • Adresa: Calea Crangasi, nr 8-10,
    bl 18 A, Sc B, et 2, Ap 56, Sector 6, Bucuresti
  • ING. IULIAN STAN
          0724.777.387
          iulian.probuilding@yahoo.com

Parteneri