Tabla plana prefaltuita | Ruukki

Tabla plana prefaltuita | Ruukki

Acoperisurile metalice Ruukki sunt durabile, moderne, estetice si se incadreaza perfect in orice stil arhitectural de cladire. In plus, calitatea acestora este certificata de garantiile oferite, de pana la 50 ani.  Tabla plana prefaltuita vine in doua variante: modelul Classic si Classic Embosat.

RUUKKI CLASSIC
ESTETICA CE DUREAZA PESTE ANI

Modelul de acoperis Ruukki Classic™ aminteste de tabla plana faltuita traditional, pastrand in acelasi timp aspectul elegant, modern si distins. Se incadreaza intr-o varietate de stiluri arhitecturale si este recomandat in special pentru acoperisurile cu panta mica.

Ruukki Classic se distinge prin liniile curate, elegante si armonioase si prezinta un mod constructiv si inteligent ce faciliteaza montajul, nemaifiind necesare suruburi pentru prinderea tablei de streasina. Se intretine usor si isi pastreaza in timp aspectul si culoarea, indiferent de actiunea factorilor de mediu sau radiatiilor UV.

Este disponibil in Clasele de Calitate:
Ruukki 50 Plus – cu garantie tehnica 50 ani si garantie estetica 20 ani
Ruukki 40 – cu garantie tehnica 40 ani si garantie estetica 15 ani
Ruukki 30 – cu garantie tehnica 30 ani si garantie estetica 10 ani

RUUKKI CLASSIC Embosat
ASPECT UNIC, FINISAJ DE EXCEPTIE, CALITATE DE TOP

Clasicul, in materie de acoperisuri, a fost reinventat pentru cei care nu accepta niciun compromis. Durabilitatea si calitatea capata valente la superlativ, fiind dublate de un aspect cu eleganta absoluta.

La acest model de tabla plana, stratul de pasla de pe spatele profilului imbunatateste gradul de izolare fonica al acoperisului. Suprafata embosata a modelului Ruukki Classic ii ofera acoperisului planeitate, izolatie fonica superioara si o mai buna rezistenta peste ani. Astfel, casele cu acoperis Classic Embosat au stil, prestanta si un impact estetic inconfundabil.

Acoperisul Classic Embosat are clasa de calitate Ruukki 50 Plus, cu garantie de 50 ani pentru performantele tehnice si 20 ani pentru cele estetice.


Contact

  • Adresa: Calea Crangasi, nr 8-10,
    bl 18 A, Sc B, et 2, Ap 56, Sector 6, Bucuresti
  • ING. IULIAN STAN
          0724.777.387
          iulian.probuilding@yahoo.com

Parteneri