Panouri si sisteme solare VELUX

Panouri si sisteme solare VELUX

Sistemul Solar VELUX este un sistem performant care poate fi folosit la foarte multe proiecte cu sau fara ferestre de mansarda VELUX, pentru producerea energiei pentru incalzirea apei calde menajere sau pentru incalzirea cladirilor, atat pentru locuinte individuale, cat si pentru piscine, restaurante, pensiuni etc.

Sistemele solare VELUX sunt instalatii cu circulatie fortata, de doua tipuri:

 • Sisteme solare pentru apa calda. Furnizeaza pana la 75% din necesarul de energie pentru realizarea apei calde menajere
 • Sisteme solare pentru apa calda si aport la incalzire. Furnizeaza pana la 75% din necesarul de energie pentru realizarea apei calde menajere si pana la 35% din necesarul anual de energie pentru incalzirea cladirii.

Avantaje:

 • functioneaza pe tot parcursul anului
 • nu necesita golirea circuitului
 • circuit inchis cu agent termic primar,  separat de circuitul cu apa calda menajera
 • se pot seta parametrii de functionare in functie de preferintele utilizatorilor

Sistemele solare VELUX sunt sisteme sigure, certificate Keymark, avand aceeasi calitate demonstrata ca si ferestrele de mansarda VELUX.

De ce Sisteme Solare VELUX?

Suprafata piramidala – Inovatia VELUX pentru eficienta maxima
Placa din cupru cu reflexivitate scazuta a panourilor solare VELUX are o profilatie piramidala concava care capteaza razele soarelui venite din orice directie, concentrand energia solara si mentinand-o in cadrul panoului. Asigura un randament energetic foarte bun in tot timpul anului.

Calitate desavarsita
Sistemele solare VELUX sunt sisteme sigure, certificate Keymark, avand aceeasi calitate demonstrata de ferestrele de mansarda VELUX.

Integrare perfecta in acoperis
Panourile solare sunt concepute pentru a se incadra discret in acoperis, putand fi instalate si in combinatie cu ferestre de mansarda de aceeasi latime sau inaltime.

Economie
Singurele costuri de functionare asociate cu sistemele termice solare sunt cele ale electricitatii utilizate de sistemul de control si pompa, care este de aproximativ 80 kWh anual, adica mai putin decat consumul anual normal al unui bec economic cu puterea de 100W. Sistemele solare au costuri minime de intretinere.

Protectie pentru mediul inconjurator
Instaland sistemele solare VELUX puteti avea propria contributie la atingerea obiectivului global de reducere cu 20% a emisiilor de carbon pana in anul 2018, deoarece acestea furnizeaza pana la 75% din necesarul de energie termica pentru realizarea apei calde menajere si pana la 35% din necesarul anual de energie termica pentru incalzirea locuintelor.

Energia regenerabila este obtinuta din resurse naturale precum soare, vant, ploaie, caldura geotermala, cu alte cuvinte din resurse infinite de energie, regenerabile.

 


Contact

 • Adresa: Calea Crangasi, nr 8-10,
  bl 18 A, Sc B, et 2, Ap 56, Sector 6, Bucuresti
 • ING. IULIAN STAN
        0724.777.387
        iulian.probuilding@yahoo.com

Parteneri