Tunele solare | Jaluzele si rulouri

Tunele solare | Jaluzele si rulouri Velux

Tunele solare

In multe locuinte exista bai, holuri sau scari interioare in care accesul luminii naturale este imposibil. Singura modalitate de iluminare in aceste spatii intunecoase este doar lumina artificiala.

Cu ajutorul Tunelului solar VELUX, aceste inconveniente sunt depasite. Prin intermediul sistemului de elemente reflectorizante, lumina naturala este condusa in incaperi in care nu exista posibilitatea instalarii de ferestre.

Rulouri interioare parasolare

VELUX este un producator specializat si cu experienta in productia de rulouri parasolare care se potrivesc perfect cu ferestrele de mansarda VELUX.

Oricare ar fi alegerea dumneavoastra pentru: rulouri plisate, rulouri perdea, rulouri pentru odihna, jaluzele sau rolete exterioare acestea isi vor gasi functionalitatea indifererent de stilul sau culoarea aleasa pentru casa sau biroul dumeavoastra.

Rolete exterioare

Fiecare roleta exterioara VELUX va ofera sase functii de protectie intr-una singura.

Opreste razele soarelui diminuand caldura, reduce pierderea de caldura pe timpul iernii, protejeaza eficient impotriva actiunilor mecanice exterioare, reduce zgomotul, controleaza complet lumina si asigura siguranta si intimitate in interior.

 


Contact

  • Adresa: Calea Crangasi, nr 8-10,
    bl 18 A, Sc B, et 2, Ap 56, Sector 6, Bucuresti
  • ING. IULIAN STAN
          0724.777.387
          iulian.probuilding@yahoo.com

Parteneri